Slutbrugeraftale og privatdatapolitik:

Denne slutbrugeraftale er det juridiske grundlag for brugen af "Scan How" og Scan How Cloud” som er udviklet af “Scan How” og "Fonden Unges Uddannelsescenter".

A - Information
Scan How må ikke bruges i ulovligt øjemed, hvor programmet anvendes til at udføre kriminelle handlinger, som strider imod menneskerettigheder og lovgivning.
Applikationen får de oplysninger, du giver, når du henter og registrere til "Scan How Cloud", som bruges til at dele dokumenter med andre brugere af "Scan How Cloud". Registreringen hos “Scan How Cloud” er valgfrit. Men husk på at du ikke kan bruge nogle af de funktioner og servicer aplikationen tillader, medmindre du tilmeldt “Scan How Cloud”.

- Automatisk indsamlede oplysninger
Applikationen indsamler visse oplysninger automatisk, herunder, men ikke begrænset til, typen af mobile enhed du bruger, dine mobile enheder og unikke enheds id, IP-adressen på din mobile enhed, dit mobile styresystem, og information om hvordan du bruger applikationen.

B - Betaling
- App Store tilkøb (i-app-løn).
Når du vælger at købe i-app-køb og betale for din ordre, vil du give dit kreditkortnummer direkte til App Store. Apples politik vil gælde for de oplysninger, du giver på App Store.

- Google Checkout
Hvis du vælger at bruge Google Checkout til at betale for din ordre, vil du give dit kreditkortnummer direkte til Google Checkout. Googles privatlivspolitik gælder for de oplysninger, du giver på Google Checkout websted.

C - Sikkerhed
Sikkerheden af dine personlige oplysninger er vigtig for os. Vi følger generelt accepterede industristandarder til at beskytte personlige oplysninger sendt til os, både under transmission, og når vi modtager den. Ingen metode til transmission via internettet, eller metode til elektronisk opbevaring er 100% sikker. Derfor kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhed.

Vi holder din information, så længe din konto er aktiv, eller efter behov for at give dig tjenester. Hvis du ønsker at annullere din konto og ikke længere bruge "Scan How Cloud", vil dine oplysninger blive slettet.

D - Anvendelse af Scan How og “Scan How Cloud”
Scan How, og herunder Fonden Unges Uddannelsescenter, er ikke ansvarlig for brugen af billeder, videoer og lyde optaget med Scan How. Den person, der bruger Scan How har det fulde ansvar for brugen heraf. Når en bruger som er tilmeldt "Scan How Cloud" deler et dokument, er denne bruger ansvarlig for at evt. medvirkende personer på billeder, video og lyd har givet deres tilladelse hertil.

- Nægtet adgang
"Scan How" og "Fonden Unges Uddannelsescenter " kan ikke acceptere misbrug, såsom seksuelt indhold og anden krænkende indhold. Den ansvarlige brugeren kan således blive nægtet adgang til "Scan How Cloud".

E - Force Majeure
Scan How, Fonden Unges Uddannelsescenter kan ikke stilles til ansvar hvis der foreligger force majeure, herunder krig og mobilisering, borgerlige uroligheder, naturkatastrofer, lockout, svigtende forsyninger af råmateriale, ildebrand, beskadigelse af produktionsapparat, afbrydelse af den almindelige samfærdsel, herunder energiforsyning, virus, import- og eksportforhold samt andre forhold uden for parternes kontrol.

F - Meddelelse om ændringer i fortrolighedserklæring
Denne Privacy Policy kan blive opdateret med tiden uanset årsag. Vi vil underrette dig om eventuelle ændringer i vores Privacy Policy ved at udgive den nye fortrolighedspolitik her og informere dig via e-mail adresse, som du angiver ved registrering. Du rådes til at konsultere denne fortrolighedspolitik regelmæssigt for eventuelle ændringer, og ved fortsat brug anses det som godkendelse af alle ændringer.

G - Enheder og personskade
Scan How og Fonden Unges Uddannelsescenter fralægger sig ethvert ansvar mht. den enhed Scan How er installeret på, og som anvendes i praksis. Alle skader og fejl der måtte opstå i forbindelse med brugen af Scan How, kan aldrig pålægges Scan How og Fonden Unges Uddannelsescenter. Det er derfor brugeren og personen som anvender Scan How i praksis, der har det fulde ansvar, hvis enheden fejler, bliver beskadiget, eller hvis personen, samt personer i nærheden, kommer til skade.

Copyright © Scan How, Fonden Unges Uddannelsescenter, Tibbevangen 86, Copenhagen, 3500 Værløse, Denmark,
Kontakt: support@scanhow.dk