Tak for din interesse for Scan How – Her kan du læse mere om vores produkt og blive inspireret til hvordan netop du og dine kollegaer kan få glæde af Scan How

 

Specialskole/STU

 

En af de fineste, hvis ikke den fineste opgave man har som underviser for børn og unge med særlige behov, er at hjælpe dem til at opnå størst mulig selvstændighed. 

Det kan være selvstændighed i forhold til en faglig opgave i eksempelvis deres opgavehæfter, hvor man ofte har flere andre elever at se til. 

Det kunne også være i forhold til en praktisk opgave i eksempelvis køkkenet, hvor de skal følge en opskrift. 

Antallet af opgaver er utrolig mange, men fælles for de fleste så gælder det, at jo mere selvhjulpne eleverne kan blive, jo mere udvikler det deres egne kompetencer. 

Arbejdet med børn og unge med særlige behov stiller krav til undervisernes 

 

Scan How er en simpel og meget brugervenlig app, der gør underviserne i stand til på meget kort tid, at lave små vejledninger til eleverne, så de kan blive mere selvstændige i deres skole såvel som fritidsliv. 

Ved hjælp af video, billeder, tekst eller lyd kan eleven få en vejledning der skræddersyet til netop til den opgave og de behov eleven måtte have. 

Scan How gør det nemt og enkelt at beskrive opgaver og rutiner,
så medarbejderne selvstændigt kan udføre dem ensartet og sikkert hver gang.

Martin går på en skole for børn og unge med autismespektrumforstyrrelser og ADHD. Her bruger Martin og hans lærere Scan How til at strukturere og tydeliggøre, hvordan faglige såvel som sociale opgaver og udfordringer skal løses. 

De bruger bla. Scan How til at instruere Martin, hvilke regler der er gældende, når klassen har idræt og hvad Martin selv kan gøre, når der opstår en konflikt i skolegården. Scan How bliver her dels brugt i selve situationen men også som forberedelse til situationer, der er svære for Martin. 

På den måde er Martin bedre forberedt og konfliktsituationerne er blevet betydlige færre. 

Martin S.H.

Elev, Specialskole i Danmark

Find det abonnement, der passer jer

Vi skræddersyer gerne en løsning præcis til jer, f.eks. hvis I har brug for flere brugere, end standard-pakkerne tilbyder. (priser er ekskl. moms). Kontakt os, hvis I har særlige behov

 

Større aktiv deltagelse via medejerskab

Elevers flair for teknologi er en åbning for aktivt deltagelse i undervisningen.

 

Overblik over opgaver og ressourcer

Digitale vejledninger skaber struktur, så eleverne får overblik over opgaver og situationer.

Få meget mere at vide om mulighederne ved at kontakte os via nedenstående kontaktformular:

Beskyttet beskæftigelse

14 + 15 =